Retour & Ruilen

Retour & Ruilen

Algemeen

Bij Velaria Interiors heb je de mogelijkheid om aankopen te ruilen of te retourneren als ze Beschadigd zijn. We hanteren een retourtermijn van 14 dagen. Om in aanmerking te komen, dienen de producten ongebruikt te zijn, met de originele verpakking en bijbehorende factuur. Let op: bij gebruik van het artikel op een andere manier dan je in een winkel zou doen, kan er een waardevermindering optreden waarvoor kosten in rekening kunnen worden gebracht.

Retourneren

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Velarialuxury@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

Verzending

Velaria Interiors is niet aansprakelijk voor schade of verlies tijdens het retour zenden van artikelen. We adviseren daarom een verzender te kiezen die de waarde van de artikelen verzekert en een bewijs van verzending biedt. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, dit bedrag is 35 euro.

Garantie

Heb je een klacht of probleem met een artikel? Meld dit dan via ons contact formulier Onze klantenservice zal je klacht behandelen en streven naar een passende oplossing.

Wettelijke garantie Velaria Interiors

VelariaInteriors.nl garandeert dat onze artikelen bij normaal gebruik in goede staat blijven. De standaardgarantietermijn is 1 jaar. Let op: fabrieksgarantie kan per leverancier verschillen.

Bij gebreken binnen de garantieperiode zullen we kosteloos zorgen voor reparatie, terugbetaling of vervanging. Neem hiervoor contact met ons op via ons serviceformulier.

Garantiebewijs

Bewaar je aankoopbewijs en factuur goed. Deze dienen als garantiebewijs. We bewaren deze ook voor je in je account, maar sla ze ook zelf op voor extra zekerheid.