Klantenservice en Klachten

Klantenservice

 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar VelariaLuxury@hotmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. 

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Hoe behandelen we uw gegevens bij Velariainteriors.nl? Bij Velariainteriors.nl hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten en streven we ernaar om open en transparant te zijn over hoe we uw persoonlijke gegevens verwerken.

Daarom hebben we een beleid opgesteld waarin staat hoe we uw gegevens verwerken en beschermen.

 

Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens? Velaria Interiors, een Nederlands bedrijf, is verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die u ons verstrekt en houdt zich aan de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.


KVK: 91234883
BTW: NL004877976B04

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Uw gegevens kunnen intern worden gedeeld binnen Velaria Interiors voor administratieve doeleinden. We zullen uw gegevens nooit doorsturen, verkopen of ruilen met derden buiten Velaria Interiors voor marketingdoeleinden. Gegevens die worden gedeeld met derden worden alleen gebruikt om u onze diensten te leveren.

Wat is de juridische basis voor gegevensverwerking?

Voordat we persoonsgegevens van u verzamelen, zullen we u informeren of de verstrekking van dergelijke gegevens wettelijk of contractueel verplicht is, of dat het een vereiste is om een contract te sluiten. Ook zullen we aangeven wat de mogelijke gevolgen zijn als u ervoor kiest om deze gegevens niet te verstrekken.

Wat zijn uw rechten?

U heeft verschillende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

Recht op toegang: U kunt op elk moment informatie opvragen over de persoonsgegevens die we over u bewaren.

Recht op correctie: U heeft het recht om uw persoonsgegevens te corrigeren als deze onjuist zijn.

Recht op verwijdering: U heeft het recht om uw persoonsgegevens te laten verwijderen, behalve in bepaalde situaties.

Recht op beperking van verwerking: U heeft het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken in bepaalde situaties.

Hoe kunt u uw rechten uitoefenen? We hebben een toegewijd klantenserviceteam dat uw vragen over uw rechten kan beantwoorden. U kunt contact met hen opnemen viaVelariaLuxury@hotmail.com

Privacyverklaring updates: Onze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. De meest recente versie is altijd beschikbaar op onze website. We zullen belangrijke wijzigingen in de privacyverklaring communiceren, zoals wijzigingen in het doel van het gebruik van uw persoonsgegevens of uw rechten.