Bezorgen en monteren

Bezorgen

 

  1. Gratis Bezorging: We bieden gratis bezorging aan voor al onze meubels. Zodra de bestelling is geplaatst, plannen we een bezorgdatum die voor jou het beste uitkomt.

  2. Gratis Montage: Ons team van ervaren monteurs zorgt voor een vlekkeloze montage van je meubels. Bij aankomst op de afgesproken bezorgdatum, nemen onze monteurs alle benodigde gereedschappen mee en monteren ze de meubels snel en efficiënt, zonder extra kosten.

  3. Boven Brengen: We begrijpen dat sommige meubels zwaar kunnen zijn en dat het naar boven sjouwen ervan een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een service waarbij onze bezorgers je meubels naar de gewenste verdieping in je huis brengen, zonder extra kosten. Laat ons bij het plaatsen van je bestelling weten welke verdieping je meubels moeten worden gebracht, zodat we ons hierop kunnen voorbereiden.

  4. Geniet van je Meubels: Zodra de bezorging en montage zijn voltooid, kun je ontspannen en genieten van je nieuwe meubels. Ons doel is om het bezorgproces zo naadloos en gemakkelijk mogelijk te maken, zodat jij zonder gedoe kunt genieten van je aankoop.

Mocht je nog vragen hebben of speciale verzoeken met betrekking tot de bezorging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je ervaring bij ons.