Pole To Pole

Pole to Pole werd opgericht in 1996 in Rotterdam. Deze haven, een van de grootste ter wereld, past perfect bij hun concept. Geïnspireerd door reizen om meubels van over de hele wereld te leveren.

Als een familie groothandelsbedrijf met een passie voor reizen, onderscheidt Pole to Pole zich. Elke stap in de supply chain wordt door hen gezien en beheerd. Het mooie is dat ze uniek zijn omdat alles persoonlijk wordt uitgezocht en ze weten met wie en wat ze te maken hebben en ervoor zorgen dat dit op een eerlijke manier gebeurt.

Tijdens het reizen waarderen ze de verschillende vaardigheden en ambachtelijkheid over de hele wereld en combineren dit met hun brede assortiment stoelen.

Hun missie is unieke plekken creëren waar mensen elke dag thuiskomen, door unieke en trendy meubels van over de hele wereld te mixen.

voortdurende uitdaging om de modetrends van vandaag en snel veranderende ontwerpen te combineren met de lokale ambachtskunsten van over de hele wereld.

Ze creëren hun collectie met de overvloed aan informatie die ze krijgen tijdens het reizen over de hele wereld. Hun producten zijn ontworpen met liefde voor recyclebare lokale materialen en ambachtelijke vaardigheden en om dit te combineren met prachtige grondstoffen zoals schelpen en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt voor hun stoelen.

Decoratie en een breed scala aan stoelen vormen Pole to Pole.