HSM Collection

Henk Schram Meubelen B.V. is opgericht in 1992 met een specialisatie in de distrubutie van spiegels. Vanaf begin af aan heeft de onderneming een explosieve groei gekend en is er al snel gediversificeerd naar meerdere productgroepen: meubelen, decoratie en tuinmeubelen.

HSM Collection kan omschreven worden als een lifestyfe merk, gemixt met industriële en eigentijdse invloeden. Daardoor bestaat de collectie uit een grote variëteit aan meubelen en decoratie. We hebben zorgvuldig een selectie van meer dan 1500 meubel en decoratie stukken geselecteerd, die we trots branden onder het label HSM Collection. Om een dergelijk grote variëteit aan meubelen in de collectie te kunnen voeren, kopen wij onze producten over de hele wereld in. India, Indonesië, Oost-Europa, China, Brazilië zijn slechts een paar landen waar onze producten ambachtelijk gefabriceerd worden.

 

De filosofie achter HSM Collection, en het doel dat we proberen te bereiken is om niet alleen de beste prijs te kunnen hanteren, maar ook om ieder huis een thuis te maken. Wij zien het als onze taak om om iedereen in staat te stellen, met onze brede collectie aan meubelen en decoratie om die warme en gezellige uitstraling te creeëren die thuiskomen zo fijn maakt. Ons gebruik van exotische houtsoorten zoals teak en mangohout, gecombineerd met een hoge kwaliteit metaal is slechts een voorbeeld van wat ons merk HSM collection uniek maakt.

 

Om bij te blijven met de nieuwste trends en laatste updates, is HSM Collection altijd in beweging. We zijn constant op zoek naar nieuwe populaire woonsegmenten en blijven onze bestaande segmenten uitbouwen. Het doel daarvan is de klantbehoefte naar onze producten centraal te stellen en immer aan de vraag van de markt te kunnen voldoen. Om dat te realiseren verversen wij onze collectie ieder jaar door meer dan 250 producten ieder jaar toe te voegen en te wijzigen.